Εγγραφή Newsletter

newsletter_statusΜάθετε πρώτοι τα Νέα
και τις Προσφορές μας

Συνδεδεμένοι Χρήστες

Έχουμε 46 επισκέπτες συνδεδεμένους


Εταιρεία


Η "StatusMED Hellas" αντιπροσωπεύει & διανέμει στην Ελληνική και Κυπριακή Αγορά, Ευρωπαϊκά προϊόντα Υγείας- περιποίησης & προστασίας του πέλματος ποδιού, ως επίσης και Γαλλικά οργανικά προϊόντα & βιολογικά καλλυντικά περιποίησης και προστασίας της επιδερμίδας.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2004 ως θυγατρική της εταιρείας "STATUS VENT Ιατρική Τεχνολογία" (www.statusvent.gr) η οποία από το 1996 μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται στον Τομέα Αντιπροσώπευσης-Παροχής υπηρεσιών Υγείας και κατέχει μια από τις υψηλότερες θέσεις στην διανομή ιατροτεχνολογικών προϊόντων σε Δημόσια Νοσοκομεία και ιδιωτικά Ιδρύματα και Κλινικές, με πιστοποίηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της με το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO-9002 από το Ερευνητικό κέντρο βιολογικών Υλικών (ΕΚΕΒΥΛ).

Η "StatusMED Hellas" διακινεί στην Ελληνική & Κυπριακή Αγορά τα Γαλλικά προϊόντα περιποίησης – προστασίας του πέλματος του ποδιού με την ονομασία "MENTHOGEL" ως και πλήρη σειρά ομοειδών προϊόντων Υγείας & Υγιεινής της Γαλλικής εταιρείας "Wellys-care"
Σε συνδυασμό με τα παραπάνω προσφέρει και πλήρη σειρά ιατροτεχνολογικών προϊόντων-Εργαλείων του Γερμανικού κατασκευαστικού οίκου "DEWIMED" τον οποίο αντιπροσωπεύει αποκλειστικά.

Το 2011 διευρύνοντας την γκάμα των προϊόντων της, η "StatusMED Hellas" ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσώπευση του κορυφαίου Γαλλικού οίκου οργανικών προϊόντων & βιολογικών καλλυντικών περιποίησης προσώπου και σώματος , "Cocagne et Companie", προωθώντας και διανέμοντας στην Ελληνική και Κυπριακή Αγορά τα προϊόντα του με τις ονομασίες "Comptoir du Pastel" και "Graine de Pastel" .

Κάθε προϊόν που επιλέγουμε να αντιπροσωπεύσουμε συνοδεύεται από πλήρη στοιχεία ταυτότητας και είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ε.Ε. διασφαλίζοντας την ποιότητα και το υψηλότερο επίπεδο αξιοπιστίας και ασφάλειας για τους Πελάτες μας.

Η "StatusMED Hellas" και όλα τα προϊόντα των Ευρωπαϊκών οίκων που αντιπροσωπεύει αποτελούν εγγύηση ποιότητας και αξιοπιστίας.


Η φιλοσοφία μας
-Να ενημερωνόμαστε συνεχώς για κάθε εξέλιξη στον τομέα δραστηριοτήτων μας.
-Να αναπτύσσουμε το φάσμα των προϊόντων μας με γνώμονα την ποιότητα και την αξιοπιστία.
-Να εργαζόμαστε με συνέπεια και συναίσθηση των ευθυνών μας έναντι των Πελατών μας και του κοινωνικού συνόλου.
-Να είμαστε αξιόπιστοι και χρήσιμοι στους Συνεργάτες μας.

Το όραμα μας
-Να πετυχαίνουμε τους στόχους μας ανοίγοντας νέους δρόμους.

Οι Αξίες μας
-Να προσφέρουμε στους Πελάτες μας αξιόπιστα και ποιοτικά προϊόντα σε λογικές τιμές.
-Να είμαστε δίπλα στους Πελάτες μας για να τους εξυπηρετήσουμε και να τους συμβουλέψουμε.
Με ακεραιότητα και διαφάνεια στις συνεργασίες μας.

Η αποστολή μας
Να παρέχουμε αξιόπιστες λύσεις και προϊόντα που προάγουν την Υγιεινή και προστατεύουν αυτούς που τα χρησιμοποιούν.


Σκοπός μας
Να προσπαθούμε συνεχώς για το καλύτερο με γνώμονα την ποιότητα και την αξιοπιστία των προσφερόμενων προϊόντων μας.