Παρασκευή, 22/06/2018

Τελευταία Προίόντα

Μαξιλαράκι αψίδας πέλματος
Προστατευτικό Μεταταρσίου
Προστατευτικό για κότσι μεγάλου δακτύλου
CRÈME CORPS–ΚΡΕΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ
Προστατευτικό κάλυμμα δακτύλων
CRÈME VISAGE–ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Εγγραφή Newsletter

newsletter_statusΜάθετε πρώτοι τα Νέα
και τις Προσφορές μας
Η "StatusMED Hellas" αντιπροσωπεύει  &  διανέμει στην Ελληνική και Κυπριακή Αγορά,  Ευρωπαϊκά  προϊόντα  Υγείας- περιποίησης & προστασίας του  πέλματος ποδιού, ως επίσης και Γαλλικά οργανικά προϊόντα & βιολογικά καλλυντικά  περιποίησης και προστασίας της επιδερμίδας.          

Η εταιρεία  ιδρύθηκε το 2004 ως θυγατρική της εταιρείας  "STATUS VENT  Ιατρική Τεχνολογία" (www.statusvent.gr)  η οποία από το 1996 μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται στον Τομέα Αντιπροσώπευσης-Παροχής υπηρεσιών Υγείας και κατέχει μια από τις υψηλότερες θέσεις στην διανομή ιατροτεχνολογικών προϊόντων σε Δημόσια Νοσοκομεία και ιδιωτικά Ιδρύματα και Κλινικές, με πιστοποίηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της με το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας  ISO-9002 από το Ερευνητικό κέντρο βιολογικών Υλικών (ΕΚΕΒΥΛ).

Η "StatusMED Hellas" διακινεί στην Ελληνική & Κυπριακή  Αγορά τα Γαλλικά προϊόντα περιποίησης – προστασίας του πέλματος του ποδιού με την ονομασία  "MENTHOGEL" ως και πλήρη σειρά ομοειδών  προϊόντων Υγείας & Υγιεινής της Γαλλικής εταιρείας "Wellys-care"
Σε συνδυασμό με τα παραπάνω  προσφέρει και  πλήρη σειρά ιατροτεχνολογικών  προϊόντων-Εργαλείων του Γερμανικού κατασκευαστικού οίκου "DEWIMED" τον οποίο αντιπροσωπεύει αποκλειστικά.

Το 2011 διευρύνοντας την γκάμα των προϊόντων της,  η "StatusMED Hellas" ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσώπευση του κορυφαίου Γαλλικού οίκου οργανικών προϊόντων & βιολογικών  καλλυντικών  περιποίησης προσώπου και  σώματος , "Cocagne et Companie",  προωθώντας και διανέμοντας στην Ελληνική και Κυπριακή Αγορά τα προϊόντα του με τις ονομασίες "Comptoir du Pastel" και "Graine de Pastel" .

Κάθε προϊόν που επιλέγουμε να αντιπροσωπεύσουμε συνοδεύεται από πλήρη στοιχεία ταυτότητας και είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ε.Ε. διασφαλίζοντας την ποιότητα και το υψηλότερο επίπεδο αξιοπιστίας και ασφάλειας  για τους Πελάτες μας.

Η "StatusMED Hellas" και όλα  τα προϊόντα των Ευρωπαϊκών οίκων που αντιπροσωπεύει  αποτελούν  εγγύηση ποιότητας και αξιοπιστίας.


de_pastel viologika_kalluntika manthogel

δφδγδφγδγδφγγδγwellysfghdewimed